subota, 25. prosinca 2010.

Amsterdam, Island, balkoni ... i ja

Vrijeme je darivanja. Božić. Ovog Božića nemam puno želja. Samo jednu. Želim da moj blog do veljače ima 100 followera. Šalim se. Ili ne?  :)

Već se priča da me raduju nagrade pa eto odmah stiže jedna, vidjet ćemo što će se dogoditi kad kažem da me raduju putovanja... Amsterdam? :) Oh, yeah....

Hvala Astrid York na nagradi i što misli na mene. Prema pravilima trebala bih reći 7 stvari o sebi pa krenimo redom.

1. Uglavnom me konobari mrze. Kako i ne bi kad naručim kavu s mlijekom, tj. s malo više mlijeka. Na što konobar uvijek upita: "Bijelu kavu?", a ja spremno odgovaram:"Ne, s mlijekom, samo malo više mlijeka". (?!?!)
I ja se zbunim...
Naravno na mjestima na kojima znam kakva je kava, nemam posebnih želja.

2.Volim jutra, ali se nikako ne mogu dići rano, pogotovo ne prije muža. Osim, danas, kad sam skuhala kavicu... Na Božić. Ostao je iznenađen. I ja isto :)

3. Volim balkone. Još iz doba druženja sa sestričnom kad smo napravile prefin doručak na balkonu u Valbandonu. Tada sam počela tražiti najsavršeniji balkon za doručak u svim gradovima na svijetu. Jedino se bojim da kad ću ga i imati, od umora se neću moći dignuti na doručak, a moja ne-bijela kava će se ohladiti na istom tom balkonu :(  Ne odustajem, tražim i dalje!

4. Užasno sporo čitam knjige. Mislim da je to došlo s godinama. Brže kupujem knjige, nego što čitam. Odnedavno imam pravilo da kad pročitam 4 knjige koje imam kod kuće, smijem kupiti jednu novu. Mislim da imam neki problem s knjigama. Mislim kupovinom istih.

5. Zapravo jako dobro kuham, ali ne mogu doći do izražaja od muža :) Prestala sam se i petljati, zašto da mu  kvarim veselje :) Upravo radi na svojoj Sacherici. Znam da će biti prefina!

6. Trenutno ne mogu prestati slušati CD francuske pjevačice ZAZ. Kad se zakačim, gnjavim s repeatom.

7. Imamo toliko planova da mi ne bi bilo dosta 7 života da to ostvarim. No, nekako mislim da će me za ovog života Island vidjeti...
Imam još nekih želja, ali, oprezno ću, ne smiju svi sve znati, rekla bi moja majka...  :)




Nagrade idu dalje. Ovo su pravila (na engleškom):

1. Thank the person who gave you this award.
2. Share seven facts about yourself.
3. Pay it forward to seven bloggers you adore and contact them to let them know they've been chosen.

Ja ću promovirati neke nove blogove (+ blogove koje sam nedavno otkrila) pa zato i njima nagradica:

Odoh na Božić dalje, svima svako dobro!

Broj komentara: 7:

  1. Iskrene čestitke za Božić i Novu godinu!
    Zondra Art

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvo da se zahvalim na nagradici, a onda i da dodam da nisam ja za to nagrađivanje baš, pa mi se nećeš ljutiti ako ne objavim to. Ko priznaje, pola mu se doda :) Uzgred, imam i ja želju da odem na Island :))Srećan Božić svima koji slave!

    OdgovoriIzbriši
  3. @Zondra - Hvala također!
    @Jungle - ma sve 5, mislim da sam ja u početnom entuzijazmu :) A o Islandu ćemo onda nekom drugom zgodom!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam na nagradi i mogu ti reć da sam se našla u dosta tvojih točaka od one da me konobari mrze (jer i u sred ljeta ja ne pijem ništa hladno, pa uvijek uslijedi sarkastično pitanje: "A Vi bi da vam ugrijemo? Da, molim!" :))), preko knjiga i ustajanja ujutro- i ja volim jutro ali mi uvijek nekako promakne! :DD Sve najbolje za blagdane draga, pusa!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitam na nagradi :)) Sve najbolje ti želim i svakako bi željela da pronađeš svoj savršeni balkon za doručak iz snova :))

    OdgovoriIzbriši
  6. tek sam sad vidjela nagradu...hvala ti nemas pojma koliko. ;D

    P.S. cestitam na nagradi, tvoj blog zasluzuje to.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nema na čemu ;) Hvala i tebi na pohvalama :)
    Čitamo se!

    OdgovoriIzbriši