četvrtak, 15. kolovoza 2013.

Putovanja, putovanja...

Slagala sam uspomene neki dan. Prebirala po sjećanjima gledajući fotke s naših putovanja.
Vratiti se barem na trenutak u te fotografije je kao da ponovno oživljavaš trenutak. I sve, baš sve ne bih mijenjala!
I kad posao zove dalje, grad se ponovno puni svojim stanovnicima koji se teško navikavaju na dolazak s godišnjeg, a red u policiji za nove EU osobne je ogroman, ja listam fotografije i ispijam kavu u nekom najdražem kafiću u slici. 

Možda sam sjetna, možda sretna, možda oboje, ali imam veliki problem... želim ući u zamrznuti trenutak na fotografiji s moga bilokojeg putovanja i otamo nastaviti dalje...












Broj komentara: 16:

  1. i ja bih ušla i smrznula se negdje u pozadini bilo koje tvoje fotke!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tek sam sad otkrila tvoj blog. Putovanja - kako da se ne navucem! Jako mi je prijalo da lutam po tvojim putopisima. I ja sam ranije dosta putovala, pa sada retrospektivno pokusavam da to ponovo uradim - barem kroz slike :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Govoreći kao pravi i iskusni travel junkie, blog ti je sjajan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ozbiljno?
      Dobijem odmah motivaciju putovati dalje... ovaj, pisati :D

      Izbriši
  4. prekrasne fotografije, posebno ova zadnja, i odličan blog ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Divne fotografije! :) Pogotovo ona na kojoj se vidi Eiffelov toranj. :) Slucajno nabasasmo na tvoj blog. Nesto prckali po blogspot-u (novi smo pa se bas i ne snalazimo) i zavrsili na ovim zanimljivim internetskim stranicama. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivne fotke..... ne čudi me što imaš problem koji si napisala.... k vragu, i ja poželim da sam ti u tom trenutku na slici!

    OdgovoriIzbriši
  7. Oduvijek sam htjela otputovati u Pariz, nadam se da ću jednom i uspjeti.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja bio u Pariz tj sestra mi zivi tamo lepota sta reci :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja bih voljela posjetiti Egipat, gledam ponude za daleka putovanja. Do sada mi se sve čini skupo, ali svakako se isplati.

    OdgovoriIzbriši
  10. Uvijek sam htjela putovati, ali nisam imala prilike , ponajprije iz financijskih razloga, ali nadam se da će se to uskoro promijeniti :)
    vikend za dvoje

    OdgovoriIzbriši
  11. Stvarno prekrasne slike s putovanja. Lijepo je prisjećati se uspomena s putovanja ali i planirati nove pustolovine! :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Prekrasan blog i bas vam zavidim na toliko posjecenih destinacija :) I ja se uskoro spremam na jednu turu, s malo para, tako da manično tražim savjete kako što manje potrošiti novaca, primjerice ovdje ima par dobrih info https://putovatilako.wordpress.com/.

    OdgovoriIzbriši