ponedjeljak, 10. srpnja 2017.

O'snova - novi projekt koji dijelim s vama

Zadnjih 10 mjeseci se intenzivno družim sa svojom prijateljicom iz fakultetskih dana, velikom kreativkom i stilisticom  uvijek spremnom za izazove. Osobom koja ima nevjerojatnu energiju, s kojom želiš ići na kavu i onda kada završiš s kavom. S Bobom. S Bobom s Dbloga, trenutno najomiljenijeg bloga u regiji o svim Dstvarima. Onim Dlijepim stvarima.

Ja i Boba smo povezane na nekoliko nivoa. Na Bobinom Dblogu gostujem kao Dgost. Boba je pak u veljači zajedno sa suprugom Draženom napravila dizajn naše škole. Njezin muž je pak projektirao naš stan prije 4 godine. Naši dječaci se igraju zajedno. Obje shvaćamo posao jednako odgovorno i obje smo imale viziju iste priče koju pretačemo u nešto posebno.

Možda se ta priča već rodila 1.1.2017. kad smo nazdravili toj godini u Bobinom i Draženovom prekrasnom stanu, godini koja je odlučila tako ubrzano krenuti . 
Ali ono što jest, priča je dobila smisao prije nekoliko tjedana. 

Što je O'snova i kome je namijenjen projekt?
Naši najbliži se pitaju koja je osnova našeg projekta i koji je zapravo cilj svega. U kojem smjeru krećemo i što to zapravo smjeramo. 
Spremno im objašnjavamo da želimo okupiti ljude koji žele kvalitetno organizirati svoje vrijeme. I svoje snove. Otuda i O'snova. Organizacija snova. 
Želimo okupiti ljude koji žele zaposliti svoje ruke, nahraniti svoja osjetila, imati laganu, ugodnu bol facijalnih mišića od neprestanog smijanja. Ljude koji vole lijepe stvari, predane ljude i znaju gledati uvis. Ljude koji gledaju u bojama pa čak i kada siva prevladava. 
Naša ideja je da naši gosti i naši polaznici na našim radionicama, postanu prijatelji već nakon jednog druženja i da umjesto pružene ruke na odlasku ponude čvrsti zagrljaj.  
Ukratko, tako bi trebale izgledati naše radionice. 


O prvoj radionici
I zato, kada smo postavile ciljeve i znale što želimo, odluka za prvog gosta je pala na divnu Nevenu s bloga Hleb i Lale. Bloga koji ima dušu, ali i srce. Moguće ga je čuti kako kuca. Samo slušajte. Nešto nevjerojatno...
Nevena nam spremno dolazi i planira s nama jednu O'cool priču. Priču koja je više od radionice. Kao što će biti svaka naša radionica. 

Dolazite po naramak uspomena?  

Detalji o radionici
Sigurna sam da kad nešto čovjek jako želi, može bez problema doći do informacija i ako nisu napisane detaljno. Ukoliko se taj plan izjalovi, kontaktirajte me i spremno ću vam dati koordinate jednog divnog putovanja.

Naš web se "pušta" danas pa sve možete pratiti na eventu

Nema komentara:

Objavi komentar