petak, 15. listopada 2010.

Moj prvi blog.

Konačno sam našla novog prijatelja za kavu, no ovaj puta u svojem gradu, na najpopularnijem mjestu danas. Internetu. Nije da ne volim svoje stare drugove i njihove priče, prekide, zadovoljstva, besparicu, loše stanje u državi ili pak priču o novim cipelama koje su kupili, ali nekad, volim i kavu koju ja moderiram, nađem joj mjesto gdje ću ju popiti i PLUS mogu i zakasniti na nju. Nema ljutnje.
Za mene je danas kava sinonim za slobodno vrijeme, kojeg ionako sve manje imam i sinonim za dobro provedeno vrijeme. Sama, u paru, s hrpom prijatelja. Svejedno. Volim ljude i sebe i sve mi odgovara. No, ono što je postalo izuzetno važno u zadnje vrijeme jest gdje pijem tu kavu i kakva je ta kava i uvijek je izazov tražiti nova mjesta za kavu... nemojmo se vezati, samo zato što naš konobar zna da volimo kratku kavu s malo pjenice, sa smeđim šećerom i čašom vode.
Ovo nije blog samo o kavi, ovo je zapravo moj blog koji uključuje mjesta gdje možete biti sretni pijući kavu...uzmite putovnicu jer vas vodim u New York :)
Čekaj ... idem po kavu!

Broj komentara: 8:

  1. Поздравляю с блогом) гип-гип, ура!

    OdgovoriIzbriši
  2. Došla sam i na početak! Sve pohvale na ideju, pisanje, fotke ... i, naravno, kavu! Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala, već šiljim olovku za dalje :) Samo da je više vremena ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Genijalno...evo skoknula sam ovdje,i normalno,pocinjem citati od pocetka...i vec mi se svidja! I potpuno se slazem sa tobom. Kafa je i meni sinonim za momente opustanja, nikad u grcu,iskljucivo slobodno vrijeme, slobodne misli,mastanje ili prelistavanje knjige ili magazina sa FENOMENALNIM slikama...uzitak! sama ili sa prijateljima - nije vazno-jer znam da sam uvijek u dobrom drustvu.
    Bas se radujem ispijanju jacobsicica uz tvoj blog
    Veliki pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  5. Millie koliko ti je važno mjesto gdje ćeš piti kavu?
    Ja si ne mogu pomoći, ali osim onog što je u šalici, za cjelokupnu sreću mi je potrebno da je kafić lijepo uređen, da su konobari raspoloženi, šalice posebne, wc čist...

    Znaš, malo je onih koji se slažu sa mnom...

    OdgovoriIzbriši
  6. Bome,ja se potpuno slazem sa tobom. Eto,znas koja je moja strast u zivotu...tako da prijatan ambijent (a tu su uracunati naravno i prijatni konobari i cjelokupan osjecaj) je kljucna stvar da bi ispijanje kafe bio dozivljaj.
    Vidim da je i tebi to ritual koji se postuje, i da nista ne smije biti prepusteno slucaju :)

    OdgovoriIzbriši